Navigation
- Artikkelit
- Foorumi
- FAQ
- RaivoGalleria©Hae sivulta:
Alkuun | Foorumi | Blogi | FAQ | Tuoteseloste

Tuoteseloste

Com64.net, ja Commodore-Foorumi ovat yhden miehen ylläpitämä ei-kaupallinen harrastesivusto, joka nimensä mukaisesti keskittyy pääsääntöisesti Commodore-koneisiin ja etenkin Commodore 64:n. Commodore® on rekisteröity tavaramerkki, jonka oikeudet omistaa Commodore International Corporation.

Com64.net - domain niputtaa yksiin kuoriin nämä kaikki sivustoon sisältyvät palvelut. Pääsivusto on yleistä tietoa niin Commodoren historiasta, koneista, oheislaitteiden kautta peleihin. Commodore-Foorumi puolestaan on aktiivinen yhteisö, jonne innokkaat alan harrastajat ovat kerääntyneet vaihtelemaan kokemuksia ja kuulumisia harrasteen parissa.

Sivuston majapaikan ja domainparkin tarjoavat kohtuullista korvausta vastaan Suncomet.com Yrityksen vahvuutena on ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu, sekä toimivat palvelut.

Sivusto on ja tulee olemaankin "ei-kaupallinen" ja myös mainosvapaa harrastesivusto niin kauan kuin allekirjoittanut sivuston omistaa ja ylläpitää. Jos koet tarvetta avustaa sivustoa taloudellisesti on se toki sallittua, mutta ei missään tapauksessa pakollista tai edes suotavaa. Parhaiten avustat sivustoa osallistumalla Commodore-Foorumin toimintaan tai tarjoamalla apuasi artikkelien laadinnassa tai muussa vastaavanlaisessa toiminnassa. Etenkin Commodore 16 ja VIC-20-koneista kaivataan asiantuntevia artikkeleita. Linkkivaihtoakin voit ehdotella halutessasi. Jos omistat itsellesi tarpeettomia Commodore-laitteita joista olet halukas luopumaan kohtuullista korvausta vastaan tai ilmaiseksi otathan yhteyttä sivuston ylläpitäjään, joka tarvittaessa välittää lahjoituksesi eteenpäin laitetta tarvitsevalle.

Haastattelut / lausunnot:

Allekirjoittaneelta on satunnaisesti pyydetty lausuntoja sanoma- ja aikakauslehtiin, kuin myös verkkojulkaisuihin niin Commodore-koneista kuin vanhojen kotitietokoneiden harrastamisesta yleisesti. Mahdolliset haastattelupyynnöt kyseisten aiheiden tiimoilta kera pohjustusten haastattelun sisällöstä voi esittää allekirjoittaneen sähköpostiin.


Sananen ylläpitäjästä.

Sivuston ylläpitäjänä esittelen lyhyesti itseni. Eli nimeni on Janne Heinikangas, joka tunnetaan myös nimimerkillä fmatic, joka on johdannainen legendaarisen Commodore 64-pelin Rick Dangerous:n huijauskoodista: flufomatic. Olen vuonna 1975 syntynyt kaveri Keski-Suomesta Jyväskylästä. Ammatiltani olen ruokapalvelutyöntekijä ja päivittäinen näkkileipä hankitaan suurkeittiöstä koululaisten kulinarististen makunautintojen toteuttajana eli soppamies olen. Allekirjoittanutta voidaan kutsua myös Commodore-fanittajaksi ja kuusnepa on tietysti se koneiden kone. Ensimmäinen masiina tuli joskus 80-luvun alussa joululahjana.

Ensimmäisen poikkeuksellisen ankean (kieltämättä ankea on tämä nykyinenkin) Commodore-henkisen sivuston askartelin vuonna 2000 ja keskustelufoorumi tuli vuotta myöhemmin mukaan kuvioihin. Commodore Webring tuli sattumalta hallintaani muistaakseni vuonna 2001 ja se olikin kiinteänä ja keskeisimpänä sivustoni osana aina kevääseen 2008 saakka. Pikku hiljaa on kuitenkin sivuston suosituimmaksi osioksi muotoutunut Commodore-Foorumi ja kun havahduin tosiasiaan, ettei aikani, eikä suoranaisesti enää mielenkiintokaan yksinkertaisesti riittänyt ylläpitämään Commodore Webring:ä luovuin kyseisestä osiosta ja päätin kevyen sivustoni lisäksi keskittyä Commodore-Foorumin ylläpitämiseen. Sivuston leiska on vuosien varrella muuttunut kerran jos toisenkin ja nyt toistaiseksi pitäydyn tuollaisessa yksinkertaisessa härpäkkeessä. Sivuston väkertämiseen on tullut kulutettua tunti jos toinenkin, mutta kaikki on tehty rakkaudesta Commodore-koneita kohtaan. Lukuisista ns. scenen puolelta tulleista lievistä vinoiluista huolimatta jatkuu com64.net-sivuston elämä turhia nipottamatta. Pilke silmäkulmassa :) Käytännössä pyöritän sivustoa itsekseni, mutta mm. Commodore-Foorumilla apunani moderoinnissa häärii nakkipalkalla nimerkki: pitka_masa.

Perheellinenkin jopa (taloudessa vipeltää kaksoset) ja kirkollisesti vihitty avioliittoon vaikka jonkin sortin ateisti olenkin ja tunnustaudun kirkkoon kuulumattomaksi omilla aivoillaan ajattelevaksi yksilöksi. Radioharrastajaksikin voidaan allekirjoittanutta sanoa, tosin vaihtelevalla menestyksellä tulee harrastettua (DX-Kuuntelua) silloin kun siihen aikaa ja intoa riittää. Yleensä aktiivisimmillaan kesäisin Es-kelien aikana FM-alueella. SWL-amatöörikutsu on: OH6-201. SDXL:n palstoilla nimimerkkinä on JJH. Järjestötoiminta on lähinnä rivijäsenenä Suomen DX-Liitossa ja Suomen Kuuntelija-amatöörit ry:ssä.

Heilun internetin syövereissä aktiivisesti vähän siellä ja täällä. Olen kirjoitellut satunnaisesti Pelikapseli-verkkolehteen ja olen aiemmin moderoinut harrastusmielessä mm. Iltalehden keskustelufoorumia. Muita puoljauhoisia harrastuksiani ovat mm. verkkopelaaminen ja tämän hetken ehdoton suosikkini on käydä kuolemassa America's Army-verkkopelissä, jossa riehun nimimerkillä fmatic[SF_WTF]. Com64.net sivuston lisäksi henkilökohtainen radioharrastamisen tueksi luotu "lontoon-kielinen" käyntikorttimainen-sivustoni kulkee nimellä: fmatic's personal playground. Blogi-tyyppinen härpäkkeeni tottelee nimeä RaivoGalleria, jossa lauon omia typeriä ja lapsellisia kommenttejani aiheesta kuin aiheesta eli: Kylmää asiaa! Radioharrastamista tukemaan kirjoitan paikallisen harrastekaverini kanssa yhteisblogia nimeltään Radioaktiiviset Radioharrastajat

Agree or die!

03.12.2011
Janne Heinikangas
Com64.net ylläpitäjä
email: fmatic@gmail.com

Copyrights© 2002-2011 Janne Heinikangas - com64.net & Commodore-Foorumi
Commodore is Registered trademark of Commodore International Corporation
- All trademarks, logos and copyrights on this page are owned by their respective owners -