Rekisteröintisopimus

Foorumin käyttöehdot & säännöt

HUOM! Foorumin runsaan roskapostitunnusten luomisen vuoksi foorumin uudet tunnukset tarkistetaan käsipelillä. Suosittelen valitsemaan nimimerkiksesi sellaisen, jota ei ole mahdollista sotkea SPAM-tunnukseen.

Ohessa foorumin säännöt, joita sinun täytyy suostua noudattamaan. Mikäli suostut ja haluat edetä rekisteröitymisessä, yksinkertaisesti klikkaa 'Rekisteröidy' -nappia alapuolella.

Muista, että foorumin ylläpito ei ole vastuussa yhdestäkään viestistä. Emme vastaa viestien paikkaansapitävyydestä, täydellisyydestä tai käyttökelpoisuudesta, neuvojen oikeellisuudesta emmekä ole vastuussa yhdenkään viestin sisällöstä.

Viestit kuvastavat niiden kirjoittajien mielipiteitä, eivät välttämättä foorumin ylläpidon tai muiden foorumilaisten mielipiteitä. Mikäli tunnet yhdenkin viestin olevan paheksuttava ja/tai foorumin sääntöjen vastainen, ota välittämästi ylläpitoon yhteyttä sähköpostilla tai ilmoittamalla asiasta ylläpidolle foorumilla. Meillä on mahdollisuus poistaa sääntöjen vastaiset viestit ja teemme asiassa parhaamme kohtuullisessa ajassa, mikäli katsomme viestin poistamisen olevan aiheellista.

Suostut läpi koko tämän palvelun olematta lähettämättä tälle foorumille/kuvagalleriaan/blogeihin mitään sellaista materiaalia minkä tiedät olevan valetta tai halventavaa, virheellistä, loukkaavaa, rivoa, pornografista, vastenmielistä, ahdistelevaa, säädytöntä, rienaavaa, seksististä, uhkaavaa, rasistista, yksityisyyttä loukkaavaa, mustamaalaavaa, yritystoimintaa tahallisesti haittaavaa tai muuten lakien, asetusten tai tämän foorumin sääntöjen vastaista. Kielenkäyttösi tulee olla normaalin kohteliasta ja huomaavaista etkä saa hyökätä sanallisesti toisten foorumilaisten kimppuun.

Suostut olemaan lähettämättä tekijänoikeuksien alaista materiaalia, elleivät tekijänoikeudet kuulu sinulle tai com64.net -sivustolle. Sitoudut rekisteröitymään foorumille tunnuksella ja salasanalla, joita et käytä missään muussa palvelussa, salasanasi on mahdollisimman hankalasti arvattavissa ja vähintään kahdeksan merkkiä pitkä sisältäen isoja- ja pieniä kirjaimia, sekä numeroita ja erikoismerkkejä. Foorumin ylläpito pyrkii kaikin mahdollisin tavoin pitämään keskustelufoorumin alustan mahdollisimman turvallisena ja viimeisimmät päivitykset asennettuna.

Ylläpidolla on oikeus ennalta ilmoittamatta muokata tai poistaa viestejäsi sekä rajoittaa pääsyäsi tietyille osastoille tai koko foorumille.