Kirjoittaja Aihe: 1570:n drive-valo pimeä  (Luettu 1910 kertaa)

Poissa Max

  • Juniori
  • **
  • Viestejä: 15
    • Profiili
1570:n drive-valo pimeä
« : Maaliskuu 19, 2015, 15:49 »
On mennyt jossain välissä 1570:n drive-valo pimeäksi, mahdollisesti omien räpläysten seurauksena... mutta mutta:

1) Vedin 3V valon piirilevyllä olevaan pistokkeeseen ja valo syttyi nätisti

2) 3-piikkiseen liittimeen ei tule mitään jännitteitä kun laittaa virrat päälle, mutta kun aiheutan virhetilanteen (yrittän lukea olematonta levykettä) niin saan kumpaankin laitaan 5.6V, laitimmaisten pinnien välillä ei ole edelleenkään jännitettä - mutta valo ei syty

3) Yo. jännitteet ovat vain 0.6V jos pistoke on paikallaan. Ei kai sen näin pitäisi mennä?

4) Olen kokeillut kääntää pistoketta eri asentoihin (kun siihen tulee vain 2 piuhaa) tuloksetta. Netistä löysin kuvan jossa punainen oli vasemmalla ja musta keskellä...

Eihän tuon valon puuttumisesta mitään haittaa ole, mutta kun en tykkää käyttää puolikuntoisia laitteita. :) Eli onko vinkkejä missä vika?

Poissa virgo

  • Vuoden Foorumilainen 2014
  • Metusalem
  • ******
  • Viestejä: 1140
  • Retroilija henkeen ja vereen
    • Profiili
    • Genetic point web
Vs: 1570:n drive-valo pimeä
« Vastaus #1 : Maaliskuu 19, 2015, 16:57 »
ei heti löytynyt 1570 kytkistä mutta 1571 kanssa ovat melko identiset

oletettavasti olet onnistunut polttamaan yhden TTL piirin
joka toimii suojana 6526 I/O piirin välissä

kytkiksen mukaan keskimmäiseen pinniin tulee +12v
ja laitimmaisiin tilaanteesta riippuen 0-+5v

http://www.zimmers.net/anonftp/pub/cbm/schematics/drives/new/1571/index.html
Genetic-PET C64 BBS: g-point.tunk.org port 1025 No more BETA !
Genetic-point Amiga BBS: g-point.tunk.org port 500 & 1024

OnLine 24/7

Tags: