Kirjoittaja Aihe: 64nic+ probleema  (Luettu 1998 kertaa)

Poissa junnu78

  • Metusalem
  • *****
  • Viestejä: 181
  • Commodore for ever!
    • Profiili
64nic+ probleema
« : Lokakuu 17, 2014, 06:23 »
Onko kellään 64nic+ kortti käytössä?
Itse tilasin kyseisen kortin ja kone ei käynnisty ollenkaan kyseisen kortin kanssa.
Ei edes virtavalo syty. Heti kun kortin poistaa, kone käynnistyy normaalisti. Kokeiltu 3 vanhanmallisella c64:lla.Portti toimii, ainakin dianostiiga moduuli toimii.
Kyseessähän on retro innovation:sin tekele.
Laitoin kyllä tuonne myös kyselyä.

Poissa virgo

  • Vuoden Foorumilainen 2014
  • Metusalem
  • ******
  • Viestejä: 1141
  • Retroilija henkeen ja vereen
    • Profiili
    • Genetic point web
Vs: 64nic+ probleema
« Vastaus #1 : Lokakuu 17, 2014, 16:22 »
jos virtavalo ei syty haiskahtaa pahasti oikosululta virta syötössä
jossain on jokin pahasti poikittain !

vaikka C64 olisi täysin palanut ja kaikki piirit rikki virtavalon pitäisi syttyä siitäkin huolimatta
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 17, 2014, 16:24 kirjoittanut virgo »
Genetic-PET C64 BBS: g-point.tunk.org port 1025 No more BETA !
Genetic-point Amiga BBS: g-point.tunk.org port 500 & 1024

OnLine 24/7

Poissa junnu78

  • Metusalem
  • *****
  • Viestejä: 181
  • Commodore for ever!
    • Profiili
Vs: 64nic+ probleema
« Vastaus #2 : Lokakuu 17, 2014, 18:04 »
jos virtavalo ei syty haiskahtaa pahasti oikosululta virta syötössä
jossain on jokin pahasti poikittain !

vaikka C64 olisi täysin palanut ja kaikki piirit rikki virtavalon pitäisi syttyä siitäkin huolimatta

Myyjä ilmoittikin tänään, että 64nic kortti sökö. Pistää uuden tulemaan.
Meinasinkin ettei voi olla koneissa vika, kerta sama homma joka koneessa, mikä minulta löytyy.
No, taas odotellaan. Odottavan aika on vaan pitkä :)
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 17, 2014, 18:06 kirjoittanut junnu78 »

Tags: