Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - repsu

Sivuja: 1 [2] 3
16
Muut koneet / Ole terävä, Osta Sharp!
« : Tammikuu 22, 2017, 21:18 »

17
Muut koneet / huudossa omena telkänpönttö :)
« : Tammikuu 22, 2017, 20:26 »
Kevät tulee ja linnuille pitää hankkia linnunpönttöjä, tästä omaan hongikkoon kunnon verne
omena telkänpönttö :)
http://www.huuto.net/kohteet/apple-macintosh-classic-kannettavatietokone-vuodelta-1990/435877970
199e  :laugh:

20
Muut koneet / Sega Master System
« : Tammikuu 07, 2017, 20:08 »
SMS:n avaamaton pelikonelaatikko, muuntajan kanssa, sekä rf-switchin sekä kahden peliohjaimen kanssa maksanee PAL versiona netistä katsottuna
n.300-500€.
Muistelen sitä, kun meikä duunista kellarista kauppasi noita 60e:lla paketti täydellisenä, nyt on myynnissä esim. Suomen huudossa 100e ilman orginal pakettia ja vähäsen naarmuja.
Hämmästelin tuota hinta-tasoa mitä jenkit pyytelee ja japsit  :o
Paras pelivalikoima, useimmat vielä kohtuullisen halpoja ovat Ruotsin huudossa; Tradera.se:ssä
 :smash:

22
Muut koneet / Minikone minihintaan mini-yksiöön :D
« : Tammikuu 04, 2017, 16:38 »
http://www.iltalehti.fi/digi/201701042200049189_du.shtml

" 700 kilogramma painavan IBM z890 -suurtietokoneen"
Ja vanhemmat diggaa  :old:

23
Muut koneet / Atari 800:n hinnan vallankumous
« : Joulukuu 29, 2016, 20:17 »
Hih, hulluhan se on joka ei puolta enempää pyydä :D

https://www.tori.fi/paijat-hame/Atari_800_XL_32917291.htm?ca=12&w=1

24
Muut koneet / "Läppäri" vm 1977 :)
« : Joulukuu 18, 2016, 13:07 »
Hieno on läppäri, toki Ibarin tekele. Mietin vaan että täytyy todellakin olla silmälasit että näkee tuosta näytöstä mitään, mutta jostainhan sitä pitää aloittaa  :old:

http://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/hupaisa-mainos-vuodelta-1977-markkinoiden-ensimmainen-lappari-sopii-kirjaimellisesti-jokaiselle/6215698

25
Muut koneet / ABC-80 compuutteri
« : Joulukuu 08, 2016, 22:06 »
Moniko on törmännyt tuohon wanhukseen? myö tehtii...siis _pelattiin_ matopeliä tuolla 1984 amiksessa, kauniilla monitorilla, ei ollut pitkään kun näin tuollaisen käytettynä lerputtimen kanssa myynnissä muttei oikein iskenyt silloin, ihan basic masiina oli..

http://www.tiedetila.fi/tietokonemuseo/ABC80%20syntymapaivakuvia.htm

 :old:

Ruottalaisten tekele ja näemmä Z80 prosarilla :)

"http://www.old-computers.com/museum/computer.asp?c=37"

26
Terapiaa ja Jauhantaa / Leffa-Channel tuubi
« : Marraskuu 03, 2016, 06:55 »
Ajattelin tälläisen viskata koska melkein kaikki katsoo jotain leffaa jossain vaiheessa elämää.
Esimerkkinä Bondit, parhain oli mielestäni Skyfall; yksi melkein pää-tähdistä kupsahti.
Sitten aikoinaan oli VHS:llä Aivomyrsky joka oli ihan nasta, sen mukana tuli ruohonleikkaaja joka sekin oli kivaa kauraa.

Kuinkas moni muistaa sekoilevan kotimikron:Electric Dream  :thumbup:

Makuja on monia niinkuin Jacky makupaloja, jätin katsomatta Luokkakokous-leffan koska arvostelu torppasi sen, nyt tuli kakkos-osa ja sehän sai suuret pojot, onko kokemusta.

Jenkkileffoista katsoin  "vahingossa" Hot-Tube:n ja siitähän tulla tupsahti kakkos-osakin joka oli pakko hankkia, ihan jees leffa

Katsomista odottaa vielä mm. Nerve, Kuninkaan hologrammi,  Napapiirin sankarit 2, Lastentarhan kyttä 2:n. Kunhan vaan joku keksisi aikaa tuolle duunille :)

27
Terapiaa ja Jauhantaa / Ensilumi saapui Päijät-Hämeeseen
« : Lokakuu 25, 2016, 16:59 »
Katselin aamulla 07 satamakameraa Tallinnasta, siellä tuli sakeana lunta, 09 tuli sitten Päijät-Hämeessäkin. lämpötila tipahti nollaan parista + asteesta ja ikkunat ovat jäässä jokaisella  :)

Samalla alkaa talvirengas rumba, kaveri kävi korjaamolla kyselemässä epätoivoisesti, jelpattiin sille pihalla vaihtamalla talvikset alle. Oli rengasliikeessä jonoa kuulemma 7vrk päähän hih.

Katselin päiväkirjasta että viimevuonna tuli ensilumi meille 20.11.2015 04:00, jonkun hitsin netin takia oli silloin vielä hereillä.
Varmaankin tämä lumi sulaa, viimeistään toukokuussa, mutta nyt näyttää jääneen nurtsin päälle valkoisena  :thumbup:

28
Doniin, täälläpä sitä ollaan  :worship:
Toiset specialisoivat laitteensa niin ettei niitä kukaan muu kuin kokoonpano tehdas korjaa, tai ei ole edes tarkoituskaan korjata :(
Itsellä on sikakallis ja sikahyvä Philips:n kahvinkeitin 25v, oli 2h auto-off, vihreä ledikello, ajastin jne.. se vaan ei enää keittänyt kahvia, toki tiesin että varmaankin lämpösulake levystä oli mennyt, niitähän saa Bebekistä 1e:lla kpl.
Käänsin keittimen pohjan taivaisiin ja kappas, siellä oli kertakäyttöruuvit, eli ne oli sellaiset tähden muotoiset (ei torx, eikä kuusiokolo) eli ne kiristyi mutta auki niitä ei olisi saanut kuin poraamalla, roskiin meni hyvä vehje ja vastaava maksoi _taas_ 140e  :'(

Muinoinhan sulakkeet olivat sulakkeita, nykyään tehdään mm. juotossulakkeita, niitä mustia pampuloita, jopa Commodoren tekijöillä ollut jipot mielessä kun on mehevän kokoinen sulake 1A C64:n emolla, sitähän ei oikein saa tavis elektroliikkestä, koska siellä on niitä n.10mm pitkiä ja C64:n sulake n.30mm :(

Kuinkahan monelle tulee mieleen "viri-viri"-jumpperointi :D

Sama kulutus hysteria koskee huonekalua, huoh! ennenpää kun tilasi/osti jotain niin se tuotiin himaan KOKONAISENA, nyt systeri tilasi kuvastosta NetAnttilasta ihmeellisen sohvapöytän, p#?le! 6h meni sitä väännellessä palikoista, osista, nappuloista ja nippuloista :(

Mielestäni IBM:n vehkeet ovat sikakalliita, mutta niissä on aina otettu huomioon huoltaja, muistan wanhemmat ibarit, koneen kun avasi niin ensin silmille pöllähti sininen viidakko, oli nuolta, ohjetta joka kielelle, kuvasarja neuvoi miten mikäkin osa irroitettiin ja varoitettiin että äläs tee liikaa duunia jne jne..  :)

Sama koskee autoja, tämä kertaluonteisuus :( käytin tuttavalla sukulaisen auton öljyn sekä talvi renkaiden vaihdossa, ajoin sen nosturille, homman jälkeen ei lähtenyt käyntiin, siinä sitä sitten ihmeteltiin ja raavittiin harmaata päätä, 3h:n sopertelut ja inginööreille soittelun jälkeen vika paikkallistui kytkin polkimen asento potikkaan, se oli tullut tiensä päähän. nämä uudet kivat (2012) autot kun eivät lähde käyntiin ellei kytkin ole painettuna pohjaan,, nooh potikka kusahti (sopivasti huollossa) ja tietsikka katsoo että kumma hullu kuski kun yrittää startata autoa käyntiin vaikkei tajua painaa kytkintä pohjaan, vanha osa irti (3-johtimen liitin) ja sarjanumerolla tilaamaan Opeliin uutta osaa, kestää tulla 2vrk. hinta peräti huimat 28€ Arg...

Iloisesti Opelin maahantuoja ilmoitti meille myöskin ilosanoman kun tilattiin osa:"uusi osa pitää koodauttaa meillä maahantuojan huollossa tietokoneella sisään"
Samperi, nooh torstaina uutta osaa ja kädet ristiin että auto lähtee käyntiin ja että myyjä puhuisi potaskaa  :-\

Jollei elämä ole tarpeeksi vaikeaa, niin kasataan jätekiviä 10^10kuutiota ja sitten on ainakin vaikeaa. Sopii ajatella 80-90 lukua, ei mitään ongelmaa mitä ei rautalangalla korjannut, nyt tarvitaan kaikkea ihmeellistä Nasa:n tavaroita ja satelliitteja.

Sukulaiselle vaan soitin että autosi (ehkä) saat ensi viikolla, oli lottovoitto että se hajosi nosturille, olisipas ajellut mummolaan keskelle korpea ja esim. pysähtynyt tankkaamaan kylmikselle -30 pakkasella, siinä sitä olisi ollut naurussa todellakin pitelemistä  :laugh:

Sivuja: 1 [2] 3