Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - paradroid821

Sivuja: [1]
1
Se oli kai vaan ennakkomainos. Noilla ulkomaalaisilla foorumeilla luki, että ei sitä LN 3-moduulia oo koskaan ollutkaan kuusneloselle :-[  ..en tosiaan käyny paikan päällä katsomassa. Se oli muistaakseni Oulussa tuo Komentokeskus. Tulihan sieltä tilattua joitaki kasettipelejä.

2
 :) OK. Aihetta sivuten, hankin noin vuonna 1991 Last Ninja 3:sen kasetillle ja siinä oli bugeja siis kasettiversiossa neljännessä kentässä. Ei pystynyt pelaamaan läpi. Vasta 2000-luvulla sain lerppuversion ja pääsin viimeinkin senkin osan läpi (olen pelannut ykkös-ja kakkos Last Ninjat läpi silloin -80/90-lukujen vaihteessa). Ois silloin pitäny 1991 Komentokeskus-kaupasta tilata Last Ninja 3-moduuli, niin olisin senki varmasti päässy silloin muinoin läpi . No, parempi myöhään ku ei milloinkaan :)... tosiaan Last Ninja 2 Remix ja Last Ninja 3 olivat myynnissä myös moduuleina. Taitavat olla aika harvinaisia nykyään  :(

3
 :) Todella paljon kiitoksia vinkistä! :) Pitää nyt katsoa, milloin joutaa ostaa uuden, kun on joulu ja uusivuosi tulossa. Pääseepähän pelaamaan Moonstonea ja Paradroid 90:sta, jahka saan uuden levarin. :)

4
Alkuperäinen levyke kelpaa, sekä myös kopio. Pelannut olen kyllä toisinaan emulaattorilla, mutta olen kai ns. "old-school", että tykkään pelata ihan oikealla kuusnepalla + ladata pelit 1541-asemasta. :).. mulla ei tosiaan juuri ole ns. modernia c64-soft/hardwarea.  :(

5
Moi! Löytyiskö keltään ylimääräistä, toimivaa sisäistä levyasemaa Amiga 500+:seen? Tuo omani näyttää tulleen tiennsä päähän :-[ ...maksan ihan reilun hinnan.

6
Terapiaa ja Jauhantaa / Niko Nirvi
« : Joulukuu 06, 2014, 23:18 »
Legenda! Jo 80-luvulta lähtien lukenut sekä Pelit-kirjojen arvosteluita ja myös Mikrobitin Nnirvin kirjoittamia juttuja 8)

7
Terapiaa ja Jauhantaa / Vs: Pelikäytössä olevat laitteesi?
« : Joulukuu 06, 2014, 23:15 »
Kaksi kappaletta c64C:tä, Amiga 500+ (,no siinä ei tosiaan enää sisäinen levari toimi :(  )
Sitten nykyään pelaan Playstation 3:sta. Demon`s Souls, Dark Souls ja Dark Souls 2 kuuluvat lempipeleihini ja olen kärsivällisyydellä onnistunut pääsemään jokaikisen Souls-sarjan pelin läpi.

8
Pelit ja pelaaminen / Paradroid
« : Joulukuu 06, 2014, 21:14 »
Loistava peli! Onnistuin pelaamaan viidennelle alukselle asti aikoinaan ja sitte kuolema korjasi :bang:... Karun ulkonäön takaa löytyy todella mielenkiintoinen ja koukuttava peli ... ja 821 oli muute mun suosikkidroidi 8)

9
Osto, myynti, vaihto ja lahjoitetaan / Last Ninja I lerpulle
« : Joulukuu 06, 2014, 21:04 »
Tuo tarvis saada. Maksan ihan hyvin.

10
Aikoinaan 80-luvulla mulla oli kasetilla tuo buginen versio, jossa vastustajia alkoi tulla loputtomasti jossain vaiheessa :( Vasta 2000-luvulla pääsin emulaattorilla tuon pelin läpi. Siinä versiossa ei ollut bugeja ollenkaan.

Sivuja: [1]