Kirjoittaja Aihe: Peliarvostelu: The President is missing! (K15 osa)  (Luettu 4023 kertaa)

Poissa bloodycut

 • Pelifiilistelijä
 • Metusalem
 • *****
 • Viestejä: 148
 • Commodoreilua vuodesta -85
  • Profiili
Peliarvostelu: The President is missing! (K15 osa)
« : Toukokuu 18, 2010, 14:07 »
Eletään vuotta 1996 ja presidenttinä oleva Robert Matton kidnapataan pienen terroristiryhmän toimesta kesäkuun 6. päivä. Jäljelle jää kirje, audionauha ja kaksi lerppua pelattavaksi tiedostoineen.Pelissä istutaan FBI tietokoneelle todisteiden kanssa ja selvitellään agenttien kautta mahdollisia syyllisiä iskuun. Ennen peliä kannattaa kuunnella mukana tuleva audiokasetti tarkasti ja analysoida sen sisältö. Kasetti sisältää paljon salaista ja koodattua tietoa morsetuksineen.Epäilyistä on lista jota voi käydä lävitse ja tutkia heidän tiedostojaan. Kenttäagenteilta voi kysyä tietoa kyseisistä henkilöistä ja saada lisäinformaatiota liittyvätkö he terroristiryhmään vai ei. Tietojen saaminen omalle koneelle kestää aika kauan, joten on varauduttava useisiin tunteihin. Kun kaikki tieto on varmaa ja syylliset on löydetty voit lähettää vastauksesi suoraan pelin tekijälle Cosmille, joka analysoi vastauksesi ja antaa sinulle vastauksen oletko onnistunut tehtävässäsi. Tiettävästi tätä peliä ei ole ratkaistu.  Ääniä pelissä ei ole kuin nimeksi. Bullets valon vilkkuessa omalla ruudulla, kuuluu vaimea piipitys. Tiedostoista lerpuilta löytyy valokuvia, salattuja tiedostoja kryptauksineen jne jne. Idea on täydellinen, joskin pitkästyttävä niille, jotka kaipaavat äksöniä ja räiskettä, sitä tässä pelissä ei ole tippaakaan. Varoituksena sanottakoon, että osa kuvista on todella raakoja, siitä K-15.

Pelistä on hyvä sivusto jossa kannattaa käydä. Siellä on ratkaistua tietoa yllin kyllin mutta lopullista ratkaisua ei ole.

http://home.roadrunner.com/~scottlatman/thepresidentismissing/

ja

http://www.mobygames.com/game/president-is-missing/hints

Tietoa ei ole onko Cosmia edes enää olemassa, joku henkilö on kuulemma huhujen mukaan aivan vasta lähettänyt vastauksensa Cosmin arvioitavaksi, mutta ei ole saanut vastausta heiltä.

Arvostelu:
Grafiikka 4
Idea 10
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 06, 2010, 12:13 kirjoittanut bloodycut »

Poissa bloodycut

 • Pelifiilistelijä
 • Metusalem
 • *****
 • Viestejä: 148
 • Commodoreilua vuodesta -85
  • Profiili
Vs: Peliarvostelu: The President is missing! (K15 osa)
« Vastaus #1 : Helmikuu 13, 2011, 15:26 »
Netistä yritän hakea uutta tietoa tästä pelistä, mutta en ole löytänyt viime keväästä myöhempiä postauksia googlesta. Jos jollain on tietoo miten tää peli etenee, yllä olevat linkit olen kattonu lävitse kymmeniä kertoja, audionauhan olen kuunnellu myös. Grenovillen sorminaputusta en ole kyenny ratkaisemaan, ilmeisesti siinä on jotain todella ratkaisevaa tietoa kokonaisuuden kannalta. Googlettaessa en ole kyseistä morsetusta selvittäny, joskaan en osaa morsetusta pätkääkään. Voisko joku kuunnella joka osaa morsetusta ja selvittää mitä Grenovillen pätkässä yritetään sanoa?

Tags: