Kirjoittaja Aihe: Peliarvostelu: Green Beret  (Luettu 2345 kertaa)

Poissa bloodycut

  • Pelifiilistelijä
  • Metusalem
  • *****
  • Viestejä: 130
  • Commodoreilua vuodesta -85
    • Profiili
Peliarvostelu: Green Beret
« : Helmikuu 02, 2011, 14:14 »
Olet merijalkaväen sotilas, saat tehtäväksesi vapauttaa panttivangit. Yksinkertaista vai mitä? Mutta entäs sitten jos aseitus on linkkuveitten luokkaa, tehtävä vaikeutuu huomattavasti. Peli on alusta lähtien hypi, pompi, väistä mitä milloinkin.

Jo ensimmäisestä tasosta on vaikeaa päästä läpi, sillä kun vastujat koskevatkaan sinuun olet vainaa, elämiä on kolme vain. Välillä tappaessasi valkoasuisen hemmon saat liekinheittimen, jolla voit ampua koko ruudun läpi tappaen kaikki eteentulevat, lieskarista riittää kolmeen kertaan suihkua. Mahdollisuus on myös sinkoon, jolla saat aikaan saman kuin liekinheittimellä.

Pelissä on neljä kenttää ja matkan varrelle sattuu jos jonkinlaista säheltäjää: Spetsnaz miehiä, tappajakoiria, miinoja jne.

Pelin idea on varsin mukaansa tempaava ja vaatii nopeita hoksottimia, joissain paikoissa peli vaikuttaa jopa ylivaikealta varsinkin kun vastustajia tulee molemmista suunnista yhtäaikaa ja ilmassa lentää pommeja sekä luoteja. Äänimaailmaltaan peli on varsin minimaalinen, kun se koostuu lähinnä marssitahtia lyövästä rummusta, lieskarien ja linkkuveitten äänistä. Grafiikka on ensiluokkaista eikä missään ole sössömäisiä bittivirheitä. Ainoa miinus on tietenkin vaikeus, mutta se ei haittaa jos jaksaa tahkota aina uudestaan ja uudestaan eteenpäin. Lopussa kiitos seisoo ja vangit pääsevät vapauteen!

Arvostelu:
Grafiikka 10
Äänet 7
Idea 9

Pelistä voi katsoa läpimenovideota Youtubesta