Kirjoittaja Aihe: Peliarvostelu: Law of the West  (Luettu 3681 kertaa)

Poissa bloodycut

  • Pelifiilistelijä
  • Metusalem
  • *****
  • Viestejä: 148
  • Commodoreilua vuodesta -85
    • Profiili
Peliarvostelu: Law of the West
« : Marraskuu 26, 2010, 03:37 »
Tervetulloo villiin länteen jos se joskus on villi ollu :D Alussa ilmestyy hieno alkukuva:Mielenkiinnolla ootan kunnon räiskettä mutta mitä hemmettiä: tekstipeli ja ammuskelua ruudulla?

Nooh eipä siinä ei muuta ku pistämään konnia rautoihin ja rosvoja puulaatikkoon ampumaan sheriffin ominaisuudessa. Pelissä on mukava tunnelma heti alusta lähtien. Matkan varrella kohtaat mm. haulikkokaverin, nassikan joka kertoo lahjoattessa vaikka mitä karkin avulla, juopon lääkärin, Calamity Janen tai jotain sinne päin lue Lucky Lukea hehe, Daltonin veljekset ja apulaissheriffin. Peli ei niinkään kuvalla ihmettele vaan sama ruutu hieman muutetulla taustalla jatkuu eteenpäin niinku juna. Vihjeiden perusteella pelaaja pääsee estämään juna- ja pankkiryöstöjä. Hassuna pienenä yksityiskohtana taustalla liikkuu maajusseja yms. heppua jota osotettaessa aseella, pistää vipinää porukalle kinttuihin hehe. Joskus rosvo tai ikävä tyyppi pitää päästää päiviltä ja tilanne on murheellinen hetken...naisesta ilmat päästäminen pihalle tuntuu aika erikoiselta sekin. Sheriffimme on aika hidas vetämään aseen kotelosta ja usein nahkaas saattaa ilmaantua luoti. Ei mitään Eastwood vetoja ehei sinnepäinkään, jota pidän ehdottomasti miinuksena.
Rosvot ovat toisinaan yllätävänkin nopeita etkä kerkeä edes asetta vetää kotelosta, then you die ja ruutu muuttuu mustaksi, ruutuun tulee ikävää tekstiä että sankarimme kuolee jne jne murheellisen musiikin saattelemana. Rosvot yms. sakki on helppo taivutella kertomaan tai luovuttamaan paukkurautansa kun valitsee vaihtoehdoista sopivan jämäkät tekstit.

Lopuksi tulee arvostelu mitä sait sheriffinä aikaiseksi: vallotitko sydämiä naisilta, montako rosvoa ammuit, laitoit lukkojen taakse jne jne. Mitä paremmin toimit kaupungin hyväksi sitä paremmat loppupisteet saat. Peli alkaa jälleen alusta ja voit valita toisenlaisia vaihtoehtoja mitä teit edellisessä pelissä ja saada toisenlaisia loppuratkaisuja, kenties vältät saamasta luotia nahkaasi turhan aikaisin. Mainio peli sinänsä mutta juoni voisi olla yhtenäinen eikä hajanaisia tapahtumia sisältävä.

Pelivideota voi pällistellä jälleen Youtubesta:
Arvostelu:
Grafiikka 9
Äänet 7
Idea 8