Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Rockford

Sivuja: [1]
1
Terapiaa ja Jauhantaa / Re: Esittele itsesi!
« : Maaliskuu 04, 2009, 11:21 »
Rockford sanoo moro täältä Kangasalan suunnasta.

 Olen tällainen '75-vuosimallia oleva kaveri joka kohtasi kuusnelkun ensimmäistä kertaa joskus ala-asteella ja sehän oli menoa..
Oma 64C on edelleen tarkasti jemmassa peleineen ja onneksi on emulaattorit sen lisäksi.
Ohjelmointi ei ole minun alaani, mutta suhtauden peleihin ja sideihin sitten vähän tunneperäisemmin :)
Mukavaa huomata että muitakin kuusnelkkufriikkejä on näin runsaasti.

2
Muut koneet / Re: Keräily uran raskaimmat tappiot!
« : Maaliskuu 04, 2009, 16:48 »
Intissä ollessani tuli kuusnelkut puheeksi yhden tupakaverin kanssa, ja hän sanoi omistavansa pari kappaletta plus levyasemat, kasettiasemat, muutama joikkari ja levyjä oli joitain satoja ja moduuleitakin piti olla seassa. Hän sanoi ettei niillä mitään tee eikä häntä itseään kiinnosta enää. Minä sanoin että voisin vaikka ottaakin..
No hän meni sitten viikonloppulomille, kävi kotonaan ja tuli takaisin. Kysyin että löytykös kuusnelkkuja. Hän sanoi että ei enää, hänen äitinsä oli suursiivonnut ja heittänyt kuusnelkut tykötarpeineen jätelavalle..

3
Yleinen Commodore-keskustelu. / Re: C= Lehti
« : Maaliskuu 04, 2009, 12:03 »
Kuinkahan mahtaa olla niiden ohjelmalistausten kanssa, joska julkaistiin c=lehdissä aikoinaan? Saakos niitä vapaasti levittää vai onko ne jollain tavoilla sidottu tekijänoikeuksiin?
Ja jos ei ole, niin mistä mahtaisi heitä saada.

4
Yleinen Commodore-keskustelu. / c= lehden koodinpätkiä..
« : Helmikuu 07, 2010, 00:17 »
No terve.
Täällä nostalgisessa mielentilassa myllätessä juolahti mieleen, että lieneekö kenelläkään koneella tallella wanhoja C=lehdessä julkaistuja ohjelmanpätkiä? Hakusessa on erityisesti muuan koodi (en muista missä numerossa se oli) mutta artikkelissa jossa se julkaistiin, käsiteltiin merkkien muuttamista pelikäyttöihin sopiviksi rakennuspalikoiksi á la Monty Mole.  Kyseinen koodi muutti merkkejä liehuviksi lipuiksi ja tuikkiviksi tähdiksi.
 Onkskelläänsitäenäätallella?

5
Pulmakulma ja Tekninen näpertely. / Re: Koodit murusiksi
« : Maaliskuu 06, 2009, 20:01 »
Kiitz linkistä- sieltähän löytyikin yhtä ja toista valottavaa.  Sitähän täs alunperin olenkin miettinyt että mitä ne kaverit tekivät sen jälkeen kun alkuperäinen levy oli työnnetty asemaan.
En minä vaan aikoinaan onnistunut kaksipesäisellä mankalla kopioimaan kasetteja. Tulos oli taattu zip mankasta ja azimuthien säätelystä riippumatta.

6
Pulmakulma ja Tekninen näpertely. / Koodit murusiksi
« : Maaliskuu 06, 2009, 17:25 »
Koska mää vaan pelaan, niin yksi juttu on aina jäänyt vähän hämäräksi (eli isot pojat esson baarissa eivät kertoneet mulle :D)
 Eli miten helkkarissa jokin alkuperäinen c-64-game muutettiin kasaksi kopioita?!

Näin vuonna 2009 sillä ei liene enää väliä vaikka joku sen kertoisikin. Mutta jos kysymys ei sovi foorumin henkeen, niin saapi poistaa.

Sivuja: [1]