Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - fmatic

Sivuja: [1] 2 3 ... 35
1
Yleinen Commodore-keskustelu. / Vs: Genetic-PET BBS News
« : Kesäkuu 17, 2018, 16:54 »
Kävin tänään pyörähtämässä ja testailemassa. Näköjään viesteihin ei pysty vastaamaan tai aloittamaan uutta. Privaatisti pystyin vastaamaan, mutta julkinen vastaus tai uuden viestin kirjoittaminen heitti ruutuun: ”Sorry, not cleared for that function”.

P.S. Pistin tämänkin aiheen pysyväks niin on helpompi löytää  :thumbup:

2
Yleinen Commodore-keskustelu. / Vs: G-point BBS news
« : Toukokuu 31, 2018, 17:57 »
Joko purkki on linjoilla? Pistähän osoitetta jakoon mistä vastaa  :D

3
Commodore 64 / Vs: Tasavallan tietokone kirja
« : Tammikuu 27, 2018, 14:36 »
Lainaus
muistaakseni tälle c-foorumin sivulle pääse, selain senverran vanha, Mosaic vuodelta -94, nyt en versio nro:ta muista.


Näillä osoitteilla onnistuu melko varmasti:

http://www.com64.net/foorumi/?imode
http://www.com64.net/foorumi/?wap
http://www.com64.net/foorumi/?wap2


4
Tuo tökötti ainakin valkaisee todella hyvin. Omakin cee kuusnepa on kuin suoran kaupasta ulos kannettu, eikä se mitään vauriota ole muoville tehnyt mitä ole tässä nyt kuukauden päivät toosan kuntoa stalkannut. Toki mikään noista tököteistä ei ole täysin vaaratonta ja saattaahan se jotain pientä vauriota tehdä, jota ei kyllä silmämääräisesti huomaa ja onneksi nykyään saa uusiotuotanto koteloitakin, joten aivan täydellinen maailmanloppu se ei olisi jos muovi tuosta haurastuisi...

5
Hoi nyt meni sunnuntaikolvaajalla sormi suuhun. Tällaisen kanssa en ole vielä vehdannutkaan. Tähän olis hinku tempaista UBEC, mutta eroaa jonkin verran perinteisestä ovikiilasta...vinkkejä otetaan vastaan kuinkas tähän askarrellaan UBEC kiinni.

Liitteenä kuvat ihmeteltäväksi.

6
Commodore 64 / Vs: SD kortinlukija C64:een
« : Joulukuu 27, 2017, 17:10 »
Onnistui lopulta kirjoittaminen. En tiedä miksi Fastload-moduuli sotki jopa kirjoitusvaiheessa, mutta kun moduulia ei ollut portissa sain homman pelittämään. On muuten pahuksen hyvä peli ja todella tiristetty kaikki mahdollinen irti kuusnelosesta.

7
Commodore 64 / Vs: SD kortinlukija C64:een
« : Joulukuu 26, 2017, 14:48 »
Itse olen hakannut pari päivää päätäni seinään Sam’s Journeyn kanssa. Se mokomahan ei toimi SD2IEC:n kanssa, joten aloin siirtämään sitä normi levykkeille DraCopyn kera (F8 Diskcopy). Kaikki sujuu hienosti. Sisältö siirtyy SD2IEC:ltä 1541c:lle, mutta siinäpä sitä sitten ollaan. En perkale saa ladattua peliä. Mikähän ristus siinä riivaa? Asema on lunnossa ja puhdistettu ja lukee hienoati levyt. Koneessa ei ole kiinni mitään lisävimpainta kun siositus oli ettei mitään Fastload-moduleita tai muita kikkareira ole kiinni. Meneepi järki  :bang:  :smash:

8
Terapiaa ja Jauhantaa / Vs: hyvää joulua kaikille
« : Joulukuu 24, 2017, 13:47 »
Hyvää Joulua täältäkin! Itsellä menee pyhät töissä, mutta iltasella kerkee rauhoittumaan ja käynnistämään kuusnepan. Hienoa huomata, että näin some-aikana foorumimme edelleen elää ja hengittää  :old:

9
Ai niin vinkkinä innokkaille valkaisijoille minä ja muutama muukin Commodore Finland FB-ryhmän mukaan on saanut erinomaisia tuloksia Vanish Goldilla. Litkua sivellään kuten näitä perinteisiä tököttejä ja kelmutetan huolellisesti, mutta tämä ei vaadi toimiakseen UV-valoa vaan lämpöä ja aikaa. Oman cee kuusnepani valkaisin tälä menetelmällä ja jätin suihkuhuoneeseen jossa on lattialämmitys tekeytymään kolmeksi päiväksi ja tulokset olivat erittäin hyvät. Täytyy napata kuva päivänvalossa tuosta käsittelemästäni koneesta 😊

10
Itse tein vastaavan operaation omalle 1541c:lle äskettäin. Kunnon putsaus ja rasvaus. Käy ja kukkuu hienosti. Ajoin World of Janin 1541 diagnostiikan läpi ongelmitta. Vähän tuota tulee käytettyä, mutta jonkin verran kuitenkin.

11
Yleinen Commodore-keskustelu. / Vs: Wifi Modemien kimppa tilaus
« : Joulukuu 17, 2017, 17:57 »
Itsellä on espanjalaisen jantterin värkkäämä malli (sama tyyppi joka on uCassette ja Tapuino v2 takana) Pohjautuu ESP8266:n - en ainakaan vielä ole saanut wörkkimään kuin ccgms 2017 v6 kanssa.

http://sharewareplus.blogspot.fi/2017/11/getting-busy-new-commodore-64-wifi.html

12
Yleinen Commodore-keskustelu. / Vs: G-point BBS news
« : Joulukuu 14, 2017, 19:53 »
Nyt kun näitä wifi-kalikoita kuusnepalle alkaa olemaan suomessakin niin oiskohan seuraava vaihe kuusnepapurkki?  ;D  :laugh:

13
Tällainen liitteenä näkyvä rantautui tänne. Kelpo vekotin!  8)

14
Ylläpidon Itkumuuri / Vs: Ylläpito tiedottaa
« : Huhtikuu 09, 2017, 07:44 »
Sivusto oli reippaan vuorokauden toimimaton kun ISP värkkäili palvelimiensa kanssa. Katkoksen piti olla muutama tunti. Hieman näköjään venähti  :smash: No nyt ollaan taas takaisin linjoilla ja toivottavasti kaikki toimii kuten ennenkin.

15
Näyttö pysyy mustana mutta Caps Lock tuntuis pelittävän oikein eli bufferi tyhjenee. Hmmm jos Kickstart ROM ei pelittäis niin ruutu olis punainen. Musta ruutu taas viittais CPU:n eiks je? Tuollaisen bongasin Amiga.org - keskusteluista: "A black screen in my experience is caused by a bad track between the CPU and the Kickstart ROM, or bad capacitors preventing it from reaching a clean 5V supply. If there's no corrosion at all, then I'd guess the caps.

Tää kyseinen yksilö on Rev. 3 eli vihonviimeinen rimpula ja vanhin mahdollinen emolevy. Muistelen että rev 3:sta on haukuttu bugisimmaksi laudaksi ja siltä se vaikuttaakin  :smash:

Sivuja: [1] 2 3 ... 35