Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sami_R

Sivuja: [1]
1
Pulmakulma ja Tekninen näpertely. / Vs: Ongelmia kuusnepoissa.
« : Huhtikuu 20, 2015, 21:02 »
Asema putsattu ja äänipää säädetty. Asema oli kyllä hermeettisen puhdas ja äänipään säätö helppoa, koska asema on mallia LOAD-IT.

lukuisien yrityksien jälkeen löytyikin jo Rambo, mutta alkoi puöriä vasta kolmannella yrityksellä. Miami Vice sisään ja taas pientä ongelmaa, sillä kuva alkoi värisemään  ja mitään ei tapahtunut. Pääasia nyt kuitenkin, että laite pelittää ja pitää huomenna vielä  tarkastella enemmän nuita pelejä.

Leipälaatikkokin heräsi viimein pienen elvytyksen jälkeen. Huomasin ettei RF moduuli toimi ja  videoliittimeltä kuva ei ole tarkka ja värit ovat hiukan sekaisin.

2
Pulmakulma ja Tekninen näpertely. / Ongelmia kuusnepoissa.
« : Huhtikuu 19, 2015, 18:27 »
Tervehdys! Tuli hommattua pari kuusnepaa ja molemmat näyttää olevan jotenkin rikki.

1. Malli: c64c joka aluksi vaikutti pelaavan mainiosti, mutta pelejä se ei kasetilta lataa vaan näyttö muuttuu siniseksi ja jos sattuukin jotain löytämään tulee teksti ?out off memory error tai ?break error. Eli mikä oikein mättää?

2. Leipälaatikko vm.84. Tämä kaveri ei taas puhu yhtään mitään. Virrat tulee laitteelle kyllä ja sulake on ehjä. VIC-II myös toimi kun kokeilin sitä toisessa koneessa. Onko jotain muita tapoja testata nuita piirejä.

Sivuja: [1]