Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jjonas

Sivuja: [1]
1
Terve,

myynnissä C64:n tai C128:n näytöksi sopiva LCD-TV (19") ja kaukosäädin, yht. 30€.

Monipuoliset liitännät (ks. liitteet), joista Commodore-käyttäjiä kiinnostanee eniten S-Video + audio. Ostajan niin halutessa, mukaan C128:n kanssa käytetty, itse tehty boksi+kaapelit, jolla saa näkyviin kaikki kolme näyttömoodia — C64, C128 40col, C128 80col. 80col-moodin saa näkymään TV:n scart-liitännän kautta (sille on TV:stä valittava oma tilansa).

Boksi toimii suoraan C128:n kanssa. Olen käyttänyt tätä myös C128:n C64-moodissa, mutta en koskaan "aidolla" C64:lla. Rakensin boksin joitakin vuosia sitten enkä muista enää yksityiskohtia, esim. voiko C64:sta varten yksinkertaisesti irrottaa DIN-Svideo -kaapelin boksista, vai oliko boksissa jotain juttuja jotka tarvitaan. Eli C64:lla voi joutua säätämään. Mutta eipä boksi+kaapeli mitään maksakaan, se tulee kaupan päälle jos haluaa.

Periaatteessa tämä toimii myös TV:nä, mutta en osaa sanoa tarviiko jonkun digiboksin tms. että saa kanavat näkymään. Tätä on käytetty vain C128:n monitorina. Ruudun värit eivät ole yhtä kirkkaat kuin esim. emulaattorissa (kuvaputki-TV:n kanssa en ole Commodorea käyttänyt 30 vuoteen, joten en osaa verrata :-), ja ruudussa on jonkun verran pystyviivaa (netistä löytyy esimerkkejä). En valitettavasti pysty lähettämään kuvia siitä, miltä kuva näyttää, sillä tietokone on myyty, ja vain näyttö jäljellä. Omasta mielestäni kuvanlaatu oli ihan ok.

Mieluiten nouto Turusta ja maksu käteisellä, mutta voin myös lähettää, jolloin postit ostajalle ja paketti postiin kun rahat näkyvät tilillä.

Sivuja: [1]