Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Anza

Sivuja: [1]
1
Muut koneet / Digital VT100 "tietokone"?
« : Elokuu 20, 2014, 08:28 »
Löytyi otsikon mukainen laite.. Pikaisen Googletuksen mukaan kyseessä on joku esihistoriallinen tekstinkäsittelylaite tjms.

Tietääkö kukaan, onko moiselle markkinoita.. vai heitänkö jätelavalle?

2
Niin, meinasin laittaa tuollaisen USB Competition Pro Bundlen tilaukseen, mutta tuli mieleen että minkälaista rakentamista vaatii saada vanha atari-liitäntäinen joikka, esim just tuo Comp Pro, PuuCeehen niin että se sen tajuaisi? Vai tavoittelenko kuuta taivaalta? Ja tämä kysymys siis ihan puhtaassa rakentelumielessä :)

3
Elikkäs pulma on seuraava:

VICE:llä kun pelaa mitä tahansa peliä jonkun ~5 min niin ohjaimena käyttämäni Competition Pro USB-versio lakkaa toimimasta, eli ei ohjaa enää. Tikku näkyy tämän jälkeen kyllä Winkkarissa mutta ei reagoi edes control panelin peliohjainten test-välilehdellä. Vain koneen buuttaus auttaa vaivaan, mutta kun taas alkaa pelaamaan niin sama juttu.. En ole asentanut koneelle mitään ajuria tms koska tikun mukana ei sellaista tullut, tökkäsin vaan USB-väylään ja kone tunnisti sen ja aloin pelailemaan.

Että mitä vitt..

4
Sanoivat ei-oo:ta paikallisessa.. eikä luvannut että enää saisikaan. Pitääkö nääkin alkaa tekeen itse? Tai tilaamaan ulkomailta..

5
Olisiko kellään faktatietoa mitkä U:t 1571:n emolla on alunperin erillisellä IC-kannalla? http://www.zimmers.net/anonftp/pub/cbm/schematics/drives/new/1571/c1571-layout.gif
Mulla on tuossa yksi asema jonka emolla iso osa U:ista on kantojen päällä, juotospuolelta päätellen 5 muutettu jälkikäteen.

Entäpä onko kokemuksia mikä komponentti emolta on kosahtanut kun asema vain pyörittää moottoria virran päällelaiton jälkeen eikä pysäytä sitä eikä reagoi mihinkään (device not present tai file not found). Jos sisässä on kirjoitussuojattu levyke kun virrat laittaa päälle niin moottori pysähtyy alkupyöräytyksen jälkeen mutta asema ei reagoi mihinkään (device not present). Ledit ei vilkuttele virran päälle laiton jälkeen mitenkään epänormaalisti. Punainen power-valo palaa normaalisti ja vihreä drive-valo syttyy hetkeksi kun laittaa virrat päälle. Lukupää nytkähtää pikkuisen kun virrat laittaa päälle.

Jännitteet tulee powerilta (12.1V ja 4.9V) ja asema on mekaanisesti ehjän oloinen ja näköinen.

6
Eli nuo 250469-emon kaksi RAM-piriä, U10 ja U11, kyseessä. Ootteko löytäny mistään kaupasta?

7
Eli otsikko kertookin kaiken oleellisen. Vanhan mallin emo ( (c)1983 ) josta sarjaportti pimeä. Emolla oleva DIN-liitin on fyysisesti ehjä ja kaikki pinnit tekee kontaktin niinkuin kuuluu. Vika on siis edempänä emolla.. lähtisin ekaksi vaihtamaan 6526-interface-piirejä.. (molempien piirien kantojen juotoksien luona on vähän kuumentumisen jälkiä). Mutta kumpis noista olikaan se piiri jonka vastuulla sarjaportti on, ulompi (piirilevyn vas.reunassa näppiksen liittimen vieressä) vaiko sisempi?

edit: loogisesti jos ajattelee niin sarjaportista vastaisi sisempi piiri sillä näppiksen liittimen vieressä oleva voisi vastata näppiksestä yms, ja näppis ja sarjaporttihan on ori piireillä.. eikö?


8
Pelit ja pelaaminen / Tuntematon Sotilas -peli 64:lle
« : Helmikuu 01, 2009, 21:34 »
Jussigaalassa hetki sitten julkistettu peli vuodelta 1985.

Toivottavasti pian saatavissa jostain!!! Täältä ehkä?

9
Pelit ja pelaaminen / Maniac Mansion -peli haussa
« : Huhtikuu 14, 2007, 21:05 »
Jos joku sattuisi olemaan valmis luopumaan kyseisestä pelistä niin eikun yhteyttä tänne päin.

Siis alkuperäinen (levyke-versio, olikohan sitä edes kasetilla) ja mieluusti pakkauksineen lisukkeineen.

10
Niin, oliko C16-koneeseen muita asemia kuin 1531 vai onko tuosta 1531-mallista eri versioita eri vuosilta? Kysyn koska itselläni on 1531 jossa on kierroslaskuri mustilla numeroilla valkoisilla pohjilla ja bongasin juuri kuvan C16+kassuasemasta jossa asemassa on valkoiset numerot mustilla pohjilla.

11
Commodore 16:n kassuasemaportin pöhkö liitin kyseessä.

Eli olettekos mistään löytäneet mini-DIN7 naaras-liittimiä? Joko piirivelylle tulevia tai vaikka kaapeliin. Uros-puolisia plugeja kaapeliin on tarjolla kyllä.

12
Tuli sitten hankittua nepan kaveriksi Seikosha matriisikirjoitin. Nyt tarttis saada ketjulomaketta, mutta vieläkö sitä saa tavan ATK-putiikeista? Vai pitääkö osata etsiä?

13
..löytyisköhän mistään..

14
Commodore 64 / Onko http://sta.c64.org/ muuttanut?
« : Toukokuu 08, 2008, 21:33 »
Ei ole päässyt tuonne pitkään aikaan

Sivuja: [1]