Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - romppainen

Sivuja: [1]
1
Osto, myynti, vaihto ja lahjoitetaan / M: muuan C64-kirja
« : Maaliskuu 15, 2018, 12:25 »
* Ohjelmoinnin Opas - Pelit (Amersoft / Owen Bishop 1984, kierreselkä)
* Ohjelmoinnin Opas - Grafiikka (Amersoft / Owen Bishop 1984, kierreselkä)
* Värigrafiikka vaativalle käyttäjälle (Amersoft / Shaffer & Shaffer 1986, liimanidottu)

Kaikki asiallisessa kunnossa ikäisikseen, ei puuttuvia sivuja eikä suttauksia/muistiinpanoja, ainoastaan vähän nuhraumaa kansien reunoissa. Toimitustapoina postitus tai kädestä toiseen Kymenlaakson alueella. Järkevät tarjoukset pikamessulla kiitos, maksuna käy ainoastaan PayPal tai käteinen kouraan.

2
Yleinen Commodore-keskustelu. / Esittele Commodore-kokoonpanosi
« : Maaliskuu 09, 2009, 02:49 »
Tämä tuntui parhaalta alueelta tälle topicille, jos modet ovat eri mieltä siirtäköön ja langettakoon ikuisen vihansa ylleni  :P

Eli "esittele itsesi"-ketjun inspiroimana esitellään nyt ne retronurkkauksetkin, aloitan omallani:Pääosissa Amiga 500 muistinlaajennuksen ja Action Replay 3:n kera, Amstrad CPC 6128 sekä ensimmäinen kuusneloseni kaverinaan 1541, 1541U, 1581 sekä Doc of Desiren:n rakentama custom-voimalaitos. Acer One ei kuulu peliluolan vakiokalustoon, on vain tullut pidettyä sitä latauksessa tuossa viime aikoina. Pitäisi hankkia jostain hieman erilaiset tasot jotta saisin kaikki kolme konetta nätisti vierekkäin pöydälle sekä tilaa parille muullekin jotka odottavat vielä vuoroaan päästä täyteen tohinaan.

3
Pelit ja pelaaminen / Knight 'n' Grail
« : Heinäkuu 13, 2009, 03:40 »
http://www.binaryzone.org/psytronik/

Joko joku muukin finski on kokeillut tätä uutukaista? Hommasin itse muutama päivä sitten ja täytyy sanoa että kyllä kannatti maksaa kuusnelospelistä ihan oikeaa rahaa ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen, hemmetin koukuttava tapaus ja teknisestikin varsin huippuunsa hiottu.

4
Pelit ja pelaaminen / Striptease-Ventti
« : Tammikuu 14, 2009, 09:36 »
Löytyi levyjä selaillessa tämmöinen, ei ole mielestäni aikaisemmin ollut saatavilla millään sivustolla.

http://www.soledadmiranda.net/private/Striptease-Ventti.d64

Sivuja: [1]