Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Krisse

Sivuja: 1 2 3 [4]
46
Koverat napit on, eli ei ihan maailman ensimmäinen kuitenkaan.

47
Kuin vanha Vic mahtaa olla kyseessä kun virtalähteen liitin on neliskanttinen 2-napainen eikä sellainen pyöreä niinkuin Kuuslankuissa? Onko sellaisessa muuta hardware-eroa?

48
Tarttikos Vikkiin jonkun erillisen modulaattorin tms että saa kuvan telkkariin? Muistikuvat ois että se ei liity televisioon pelkällä antennijohdolla niinkuin Kuusnelkku?

49
Pelit ja pelaaminen / Vs: Paras C-64 peli?
« : Lokakuu 28, 2013, 23:35 »
Oma 64 aikojen ehdoton suosikki oli Project F-19 Stealth Fighter. Se on vieläkin tallessa pakkauksen, näppiskartan, karttojen ja savegamelerpun sun muun krääsän kera. Jahka saan rassattuani noita Amigoita tarpeekseni (lievä retrobuumi päällä) niin sitten taitaa olla kuuslankun ja tämän vuoro.

Saman firman tekosista (?) Silent Serviceä ja Solo Flightiä tuli väännettyä aika pitkään ja hartaasti. Nämä vaan menivät aikanaan Kuuslankun myytyäni, harmi etenkin sen tähen että Solo Flightin mukanahan tuli muistaakseni myös oikein jotain paperikarttoja.

Giana Sistersiäkin tuli pelailtua, yksi harvoja pelejä joita sain koskaan pelattua läpi. Edellisiin verrattuna paljon matalamman aloituskynnyksen (=ei kynnystä ollenkaan)  johdosta tätä tulee vieläkin tahkottua silloin tällöin emulaattorilla. Maniac Mansion ja Zak McKracken ansaitsevat myös tulla mainituksi jonkun sortin suosikkeina vaikka ei mulla koskaan oikein kärsivällisyys riittänytkään tällaisten parissa :-)

Sivuja: 1 2 3 [4]