Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Krisse

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Yleinen Commodore-keskustelu. / Vs: G-point BBS news
« : Huhtikuu 15, 2018, 21:05 »
Mitä 64n purkkisoftaa meinaat käyttää?

2
Osto, myynti, vaihto ja lahjoitetaan / O: Philips CM8833 kuori
« : Maaliskuu 14, 2018, 22:29 »
Tarttisin monitorin kuoren, sen ison kotelo-osan. Sitä etukehystä en tartte. Käy toki myös täydellinen risa monitori. Toki ehjäkin mutta maksan vain tarvitsemani osan verran :-)

Jos löytyy ja saa noutaa Kouvola-Lahti-PKS linjalta/alapuolelta tulevana PE-SU (16-18.3) nii soita/viesti 0500885kuusneljä1. Muun toimitustavan yhteydessä voi panna yksityisviestiäkin.

3
Osto, myynti, vaihto ja lahjoitetaan / O: Kaikki Kuusnelosesta
« : Maaliskuu 14, 2018, 22:24 »
Ostasin kyseisen kirjan. Huutonetissä näyttää olevan 49e mutta mä haluun sitä vain noin puolen hinnan verran.

Jos löytyy ja saa noutaa Kouvola-Lahti-PKS linjalta/alapuolelta tulevana PE-SU (16-18.3) nii soita/viesti 0500885kuusneljä1. Muun toimitustavan yhteydessä voi panna yksityisviestiäkin.

Ei tartte olla priima, mutta kaikinpuolin täydellinen kuitenkin.

4
Yleinen Commodore-keskustelu. / Vs: G-point BBS news
« : Helmikuu 04, 2018, 18:23 »
Millähän asetuksilla ton sais näyttämään järkevältä noissa museotermiksissä kuten NComm tai JR-Comm?

kuva

Miten vaan hieron asetuksia ni tollasta soopaa noi hienot grafiikat on vähän joka purkissa. Mikä on tietty autenttista, tollasia ne noilla samoilla - meinasin sanoa selaimilla - termiksillä oli sillonkin.

5
Osto, myynti, vaihto ja lahjoitetaan / Vs: O: Muutama joystick
« : Helmikuu 02, 2017, 09:05 »
Eilen ostamassani puuhapaketissa oli näitäkin, ei tarttee enempää.

6
Nyt on vähän sellasia rojuja pesiintynyt nurkkiin että ei oo käyttöä mutta en ilkeisi roskiinkaan heittää. En edes osaa sanoa näille mitään hintoja, mielummin vaihtelisin johonkin (kts lista lopussa).

Alkusi Commodoren kasetit. Jos ei muuta mainittu niin pelkkä kasetti. Ja jos ei muut mainittu niin en oo testannut. Ne missä on koteloa ym mukana niin eivät oo missään kirjahyllykunnossa, mutta ehjiä kuitenkin.

Hollywood 5 great games, 4 kasettia, kotelo, kannessa mainostetaan Ramboa, Miami Viceä, Topgunia, Platoonia ja The Great Escapea. Paria kasettia testattu, en muista enää muuta kun että ainakin Platoon latautui.

Avenger (Gremlin), 1986, ilmeisesti jostain kokoelmasta

Airborne Ranger, isolla kotelolla (ei tilpehöörejä). 2 kasettia, toisessa omavalmisteinen etiketti (on kuitenkin lyhyt nauha eli mahdollisesti
alkuperäinen kasetti)

Exolon, 1987

Sector 90, 1987

Menace, 1988

Predator, 1988

Thrill time, gold vol 3, kasetilla ilmeisesti 1942
Samaa settiä kasetti jolla Deepstrike

Fist II, 1986

Where's my bones, Interceptor software. Kotelo+etiketti.

Afterburner, Activision 1988, 2 samanlaista kasettia. En tie onko 2-kasetin peli vai onko näitä 2kpl

The Vindicator, Imagine, 1988

Target Renegade, Imagine, 1988 (lienee samasta kokoelmasta kun ed)

Tutto Computer, 1 games avventura. Kotelo+etiketti
Tutto Computer, 2 games arcade, kotelo+etiketti
Tutto Computer, 3 games Expert, kotelo+etiketti
Tutto Computer, 4 games Utilities, kotelo+etiketti
Lisäksi joku kopiopaperinivaska joka on ehkä noihin kasetteihin liittyvä kun siinä mainostetaan 4 cassette con 18 entusiasmanti paaplaa
Tutto Computer kamat vain yhdessä!

30 Games, 2 kasettia / side 1-4. Arvatenkin mahtavia :-) Liberty house, 222 regent street, London W1R 7DB lukee kaseteissa


Muiden koneiden kasetit:

Elite, ilmeisesti Amstradille
Cookie, Sinclair ZX Spectrum, kotelo+etiketti
Pssst, Sinclair ZX Spectrum, kotelo+etiketti
Backgammon, Sinclair ZX Spectrum, , kotelo+etiketti


Muut roinat:

Simon's basic, pelkkä moduli. Ainakin käynnistyy, en oo testannu enempää kun en nyt just muista miten line ja circle toimivat.

Sitten on 1531 kasettiasema paketteineen (ei käyttöohjeitä eikä muutakaan). Tuli mulle tittelillä käyttämätön, saattaa pitää paikkansakin koska on ihan ehdan oloinen. Käyttämättömyyttä tukee sekin että tuli C64 (johon tuo ei siis käy) -satsin mukana jossa oli myös 1530 kasettiasema.

Siinä ne nyt oli. Vaihdossa kiinnostaa lerput, sekä sekalaiset käytetyt että uudet, lerppuleikkuri, lerppulaatikko, aidosta 1530 tehty Load-IT, Load-IT rakennussarja, 1531/C64 adapteri tai pelkkä kasettiaseman liitin josta voin itse askarrella, Jiffydos koneen puolelle, Silent Service lerpulla ja ja ja öö kaikenlainen sulju. Maksan tietysti väliä tarpeen mukaan, kyllä mä ymmärrän että Jiffydos ei mene päittäin Sector 90 -kasettiin :-)

Kamat noudettavissa arkipäivisin Kouvolasta, iltaisin ja viikonloppuisin Kotkasta. Ja kyllähän postikin tietysti kuljettaa jos sen hinta vaan on järkevä ostoksiin nähden. Kuudes tai kymmenes Helmikuuta käyn aamuyöllä Helsinki-Vantaalla joten silloin onnistuu matkan varrellakin.

Yhteyttä varmaan kannattaa ottaa yksityisviestillä niin tulee parhaiten huomatuksi.

EDIT: Jaa nii, sithän tos on tollain laite mis lukee Sega Megadrive II 16bit. Pelkkä laite, ei mitään muuta.

7
Kohta 3 vuotta vanha juttu, mutta todettakoon tähän kohtaan että taannoin hankkimallani C64c:llä tää nyt toimii eli vika (ominaisuus?) oli todellakin vaan koneiden yhteensopivuuksissa. Tuli mieleen kokeilla taas kun hiffasin että toi aikaisempi C64c:nihän onkin tollanen köyhien aikojen cost reduction malli joissa on kai taas jotain eroavaisuuksia.

8
Yleinen Commodore-keskustelu. / Vs: foorumin aktiivisuus
« : Tammikuu 25, 2017, 20:21 »
Ite on kyllä ihan semiaktiivinen FB-käyttäjä ei siinä mitään, mut kyllä mua kusettaa aika paljon erilaisten harrasteryhmien pirstoutuminen sinne sun tänne. Ja mitä pienempi harrastajakunta - kuten nyt vaikka tämä meidän juttu - niin sitä huonompi homma se on.

Onhan FB:ssä on toki etunsa, se sopii tosi kivasti vapaamuotoiseen keskusteluun vaikka joystickeistä ja muuhun ~merkityksettömään spekulointiin muiden hommien lomassa. Mutta sitten kun aletaan funtsimaan miksi näyttöön ei tule kuvaa tai ääni särisee niin ne jäävät kyllä FB:ssä ihan kertakäyttökeskusteluiksi joita - lähinnä niissä annettuja neuvoja - ei tulla enää ikinä löytämään (varsinkaan KVG:llä). Noi tollaset asiajutut pitäs kyllä ehdottomasti käydä foorumilla/meilla josta niitä voi sitten myöhemminkin tutkia.

Tuossa ihan vastikään löysin FB:stä ryhmän Commodore Finland, ja kylläpä oli työlästä kun yritin lukea ryhmän juttuja pitempien aikojenkin taakse. Joku tiltti vai mikä lie tauko kävi jossain vaiheessa, ja eikun helvetillinen rullaaminen alaspäin jotta löysin ehkä sen kohdan mihin asti olin jo lukenut. Ei hyvä.

Erään toisen harrasteeni jutut on kyllä vielä enemmän viturallaan, heillä on www.****.com -foorumi, **** -FB ryhmä ja kun ne eivät riittäneet niin sitten kehittivät vielä **** Whatsapryhmän. Ja nyt kun tarkstin niin löytyypä näköjään vielä pari omakaupunki_**** -fb ryhmää. Jossain vaiheessa heillä oli muistaakseni myös yläikärajaXX**** -FB ryhmä.  Ei mitään järkeä.

Oma suosikkinihan näihin hommiin kautta aikain on ollut uutisyhmät/NEWS. Mieluisalla clientillä käytettynä oikein näppärä systeemi.

9
Osto, myynti, vaihto ja lahjoitetaan / Vs: O: Muutama joystick
« : Tammikuu 25, 2017, 11:39 »
Ilmottele jos löytyy jotain koska vielä kiinnostaa.

10
Osto, myynti, vaihto ja lahjoitetaan / Vs: O: Muutama joystick
« : Tammikuu 18, 2017, 12:33 »
Johan noita piti korjailla sillon 30 vuotta sittenkin, tuskin ne sen paremmiksi on muuttuneet :-)

11
Osto, myynti, vaihto ja lahjoitetaan / O: Muutama joystick
« : Tammikuu 16, 2017, 18:17 »
Haluaisin ostaa Quickshot I/II/II Turbo ja VG200. Käyttövehkeiksi tulisi joten ei kannata tarjota 'NIB'iä satasella :-)

Tarjoa mieluiten yksityisviestillä (hinnan kera) niin tulee parhaiten huomatuksi.

~100km säteellä Kotkasta voin vaikka sunnuntaiajelun nimissä noutaakin, muuten postitse.

12
Commodore 64 / Vs: Turbo III
« : Maaliskuu 06, 2016, 21:03 »
ABC Turboa käytin ite, puuttuu kokoelmasta :-)

Siinä rullasi ja väriraidat taulussa joiden avulla sai kätsästi äänipään säädettyä, siksi tota käytinkin. Jos en väärin muista niin ihan jotkut pelit ei tuolla toimineet, oisko ollu niin että ne oli niin isoja tiedostoja että meniät ABC:n päälle ja niihin tapauksiin käytin sitten Turbo Tape 64

13
Commodore 64 / Vs: Keskustelua aiheesta: Malliopas
« : Helmikuu 29, 2016, 23:30 »
Noista virtalähteistä olisi kyllä hyvä saada jonkunlainen sopivuus- ja speksitaulukko.

Tuntuu että tolla yhdellä ja samalla liittimellä olevia virtalähteitä on vaikka kuinka hitosti erilaisia, ja helpottaisi ehkä varaosahankintaa jos joku tuollainen taulukko olisi olemassa. Ebaystakin kun kattelee niin joku myy virtalähdettä 'malli a' ja se käy 1541-II / 1581, joku toinen myy täysin erinäköistä 'malli b' ja luettelee palttiarallaa kaikki yleisimmät Commodoren kone- ja levarimallit.

Tokihan noita on tullut itsekin tökittyä sillä meiningillä että jos liitin sopii niin se käy, ja on kai tähän mennessä toiminutkin mutta onkai noilla jotai speksierojakin. Akuutti varaosatarve on tietysti asia erikseen (siis jos tosiaan 'kaikki käy keskenään' niin sillonhan mikä vaan ~kelpaa), mutta olisihan se kiva käyttää joka vehkeessä juuri sitä poweria mikä siihen on tarkoitettu.

14
Commodore 64 / Vs: C64 paketin käypä hinta?
« : Helmikuu 29, 2016, 23:20 »
Tässä ois nyt mun mielestä ihan hyvä setti kysyjälle. Ja kun tuo linkki aikaa myöten haihtuu niin todettakoon että C64C+1541C+kasettiasema+Quickshot 2 turbo 95€

Toki tossakaan setissä ei liiemmin pelejä ole vauhdikkaaseen aloitukseen mutta mun mielestä hinta nyt kuitenkin ihan malliisaan. Kiinnostaisi melkein itseänikin ton levarin takia, kun just tollasta mulla ei oo 80-luvun jälkeen ollu mutta jääköö nyt :-)

15
Jo ihan ekasta postauksesta panin merkille tämän:

64 reagoi kasetti aseman playn painamiseen normaalisti, asema pyörii, mutta ruutu menee vaan vaalean siniseksi, eikä mitään ininöitä tai ruudun vilkkumisia tapahdu.

Niitä vilkkumisia ja ininöitähän ei edes tapahdu normaalilatauksessa, ne oli vaan niitä erilaisten turbolataussoftien viihdykkeitä. Toki sittemminhän olet jo tallentanut omankin ohjelmanpätkän jonka lataus ei onnistunut, mutta maltoithan odottaa hetken että tulisi se FOUND etkä vaan lopettanut samantien kun ei kuulu ininöitä eikä näy vilkkumisia?

Sivuja: [1] 2 3 4